Pages

Wednesday, August 10, 2011

Pakcik Camwhore atau Awesome Self-Potrait?


dah heboh kat twiter pasal #pakcikcamwhore.. tapi aku buat tak tau aja pasal tu..maybe tak ada apa yang menarik pasal tu...then bila lepak lepak dekat /k/, ade satu thread pasal pakcik nie.. buka buka... pasal self potrait..dayummm..mula mula rasa nak gelak, tapi bila fikir balik..seriously amazing, first time ada orang malaysia yang buat self-potrait, bukan untuk 1-2 bulan tapi 1-2 tahun,

ini lagi bagus dari planking, dan ini kita panggil facing!.. haha.. bila usha blog uncle gedek ni, teringat aku dekat sorang awek jepun nie... natsumi hayashi.. korang boleh baca kat post aku nie
japan floating girl atau terus ke website awek nie yowayowacamera .. dua dua sama kreatif...

apa itu self-potrait.. ok nie copy pasta dari wiki

"A self-portrait is a representation of an artist, drawn, painted, photographed, or sculpted by the artist".. nak panjang lebar lagi..korang boleh google aje...

so pakcik gedek, common! teruskan!!.. benda yang tak pernah orang buat nie memang aku suka.. lepas nie comfirm akan lebih ramai follower and reader kat blog pakcik gedek .. blog pakcik gedek nie pon lawak jugak cara penulisannya...haha..


video? ade ade



sure lepas nie ade facebook fanpage
" 1 juta rakyat malaysia mahu pakcik gedek teruskan self-potrait"
readers, ada komen?
sekian.kthnxbye

14 comments:

MissViVio said...

tp smart giler ah natsumi 2!! :D

anamizu said...

yowayowa mmg smart gila! =P

shandye. said...

aku tak nampak apa harm yg blog gedek tu dah buat.

tak salah rasanya klu nk *ehem* obses (sedikit) dengan diri sendiri.

hahaha...

KiD said...

memang sempoi.. letak gambar aje.. tulis2 sikit, tapi pengkomen nya ramai giler.. woohooo

@Fr!^n@ said...

gedek tapi berani weyh...
sebab muka dia ganas kononnya..
aku ske entri yang ini.. makasih bgtaw.. huuu

amirfazwan said...

gambar smua center..hoho

Salmiza S. said...

menarik ! :)

muhsin.aminudin said...

nice gila. reaksi muka takde perubahan. payah nak buat tu

cahayakehidupan said...

macam takdek perasaan je uncle ni...=P

MIDA MIDOT said...

gila kental pak cik ni ^^

Si Pengembara said...

menarik kuttt...

zty said...

hahaha style gila ini pakcik

LiSaSuKe's said...

tapi aku tergelak2...tak bleh blah ngan statement pakcikcamwhore...hahaha nasib baik pakcik ni tak amek gambo sambil buat mata anime, pipi kembung2, mulut muncung2...

penyisir rambut said...

hahaha..
ape kate tuan belog pon wt jgk cm pkcik neh...

Related Posts with Thumbnails